Редактор: Юлия Георгиева e-mail: [email protected]кадър Нова твФалстарт с надежда за ново

...
Редактор: Юлия Георгиева e-mail: julia_georgieva_petel.bg@abv.bgкадър Нова твФалстарт с надежда за ново
Коментари Харесай

Влогър: За последните дни нещата в политиката се обърнаха и ситуацията е всеки срещу Слави

Редактор: Юлия Георгиева 

e-mail: [email protected]

кадър Нова тв

Фалстарт с вяра за ново начало. Така наподобява това, което видяхме и чухме от главните политически субекти, които влизат в Народното събрание. Предизвикателствата не са дребни, защото има накъсан и нарушен политически разговор. А в този момент е в остра фаза. От тази позиция политиците са длъжни на обществото да покажат по-прагматично държание от това в 45-ия парламент. 

Това разяснява в ефира на Нова тв политологът Анастас Стефанов.

Според мен сходни политически събития, както през последните седмици не сме следили през последните 10, а може би и 30 години. В момента България се намира в обстановка, в която смяната е неизбежна. Необходимо е да се върви към нов политически път под натиска на много интернационалните рецесии и под натиска на българите, които желаят да живеят по-добре, да са по-активни жители на Европейски Съюз и желаят страната им да не бъде образец за корупция и безправност. Тук обаче стартират и проблемите, тъй като тази гражданска сила за смяна получава и доста политически изражения. В момента сякаш всички политически обединения в новия парламент са с обединена позоция,като изключим ГЕРБ - срещу досегашния модел на ръководство. За страдание сякаш до там свършват общите неща  и по тази причина виждаме една много враждебна среда, в която като че ли мъчно ще се реализиран тези политически промени, в случай че няма връзка и разговор, в случай че няма общ метод и схващане, в случай че няма взаимни отстъпки, посочи политологът Анастас Стефанов.

За последните дни виждаме " всеки против Слави ", разяснява пък влогърът Флора Стратиева. Преди изборите имаше много упования, в действителност съответни упования кои тъкмо партии би трябвало да излъчат кабинет. След изборите обаче Слави импровизира и реши да предложи нещо, което не биха приели може би. Смятам, че той се пробва да отстрани обединенията и сделките и да поддържа връзка непосредствено с гласоподавателите, само че за жалост с 65 депутата това няма по какъв начин да се случи, разяснява Стратиева.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР